Mi az üzemorvosi ellátás célja?


A dolgozók munkavégző képességének megóvása, a foglalkozási betegségek és munkabalesetek megelőzése. A foglalkoztatottak munkába lépés előtti, időszakos, soron kívüli és záró alkalmassági vizsgálatainak elvégzése, a munkavégzésből és munkakörnyezetből származó egészséget károsító hatások kiszűrése.


Szükséges-e egy cég számára üzemorvos?


Igen, mert kötelező. Nemcsak Magyarországon, az Európai Unió többi országában is.
Igen, mert az egészséges munkaerő hatékonyabb munkavégzésre képes, csökken a táppénzes állományban eltöltött idő és javul ezáltal a vállalat hatékonysága.
Igen, mert megvédi a céget a dolgozók munkahelyi egészségkárosodásra vonatkozó jogtalan követeléseivel szemben.

 

Hogyan történik a foglalkozás-egészségügyi ellátás nyújtása?


Szerződéskötés után a vállalat dolgozói orvosi vizsgálaton mennek keresztül. Ez történhet a rendelőnkben, de igény esetén a cég telephelyén is. A vizsgálatok nagy része helyben megvalósítható. Bizonyos esetekben további kivizsgálásra ill. kezelésre lehet szükség, amelynek megszervezéséről gondoskodunk. Kilátogatunk a munkahelyre, hogy segítsük az egészségbarát munkakörnyezet kialakítását.


Milyen egyéb szolgáltatásokat biztosítunk?


Gépjármű- és targoncavezetői jogosítványok meghosszabbítását, fegyverviselési alkalmasság elbírálását. Konzultációs lehetőséget orvosi kérdésekben, leletek megbeszélését, tanácsadást, háziorvosi ellátást.


Miért éri meg minket választani?


• Reális árak, jó minőségű munkavégzés! Jó ár/érték arány. Áraink a Magyar Orvosi Kamara ajánlott díjtételei alatt vannak. Ezt egyrészt úgy értük el, hogy szolgáltatásunk elsősorban azokat a tevékenységeket tartalmazza, amelyek igénybevétele kötelező, így Önnek csak a valóban szükséges dolgokért kell fizetnie. Másrészt vállalkozásunk társadalombiztosító által finanszírozott háziorvosi tevékenységet is végez, így e két szakterület ötvözésével Ön nemcsak komplexebb, de költséghatékonyabb megoldásokhoz juthat.
• Igény esetén - felár nélkül - dohányzásról való leszokást segítő munkahelyi programokat szervezünk. Tudta Ön azt, hogy egy dohányzó munkavállaló munkaidejéből havonta akár 1-1,5 napot is távol van, miközben a cigarettával foglalatoskodik? Ha érdekli a téma vegye igénybe szolgáltatásunkat!
• Hatósági ellenőrzéskor a megrendelő cég képviselete.
• Folyamatos telefonos elérhetőség (munkaidőben).

 

Kinek nem éri meg minket választani?

 

Annak, aki a lehető legkevesebbet szeretne költeni foglalkozás-egészségügyi ellátásra és cserébe látszat megoldásokkal is megelégszik.